Millores al camp de futbol de Parets

Dilluns, 31 de gener de 2022 a les 00:00
El camp de futbol municipal ja disposa de les noves portes dels vestuaris i de nou enllumenat LED a la zona del camp de futbol d'entrenament

Pel que fa a les portes dels vestuaris, la inversió ha superat els 11.000 €. Es tracta de portes tipus sandwich amb plaques de resina fenòliques tipus Trespa amb marc d'alumini i manetes d'inox, resistents per al tipus d'equipament al que estan destinades. En el cas de l'enllumenat LED al camp de futbol d'entrenament, la inversió és de 3.000€. 

 L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, afirma que "es tracta de dues reivindicacions del club, amb les quals ens vam comprometre, i que ara ja hem fet realitat. I d'altres que en vindran. Mica en mica, des del govern, així com en aquest cas concret, des de les regidories d'equipaments i d'esports, estem posant al dia les diferents instal·lacions municipals perquè tant esportistes, com entrenadors, jugadors i familiars puguin entrenar, competir i gaudir amb les millors condicions possibles de la pràctica esportiva".

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:33