Portada > Actualitat > Notícies > Carles Vives dona el motlle de l’escultura d’homenatge a Sergi Mingote a l’ajuntament

Carles Vives dona el motlle de l’escultura d’homenatge a Sergi Mingote a l’ajuntament

04/02/2022

L’acte s’ha dut a terme al taller de l’escultor a Lliçà d’Amunt

Avui, dia 4 de febrer, ha tingut lloc l'acte de signatura de cessió i donació del motlle de l'escultura d'homenatge de Sergi Mingote per part de l’artista Carles Vives. Una representació del consistori ha anat personalment a recollir-lo.

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, agraeix a en Carles Vives "no només la donació del motlle a Parets, sinó també el sentiment que va posar per reflectir l'essència i l'esperit d'en Sergi a l’escultura d’homenatge".

La vicealcaldessa, Casandra Garcia, explica que “ha estat un acte molt emotiu i reitero l’agraiment a en Carles Vives per aquesta donació”.

L’acte institucional on es va presentar l’escultura homenatge a l’exalcalde de Parets i reconegut alpinista es va fer el passat octubre. Actualment, l’obra de Carles Vives està exposada al parc del Sot d’en Barriques. 

Arxivat a: Cultura, Esports
Donació escultura Carles Vives (1)
Donació escultura Carles Vives (2)