Portada > Actualitat > Notícies > S’adjudica el projecte d’obra i direcció de la piscina descoberta

S’adjudica el projecte d’obra i direcció de la piscina descoberta

15/02/2022

La junta de govern va adjudicar el passat dijous, 10 de febrer, les obres de redacció i direcció del projecte de la nova piscina descoberta que es construirà al costat dels pavellons municipals. El projecte s'ha adjudicat a l’empresa Pérez Piñana Arquitectes, SCP per un import de 43.547 euros.

El fet sobrevingut de la renúncia de Quim Rosell, l’anterior arquitecte al qual s’havia adjudicat l’obra, a finals de l’any passat, ha obligat a l'Ajuntament de Parets a portar a terme una nova licitació. L’anterior arquitecte s'havia compromès a lliurar el projecte executiu a principis de setembre, cosa que no va succeir atès la sobtada renúncia. 

L'import inicial adjudicat a Rosell és diferent de l'import d'adjudicació al nou arquitecte Pérez Piñana perquè en el primer cas només es va adjudicar la redacció del projecte, que tenia un cost de 18.022 euros, i en aquesta segona adjudicació s'ha inclòs projecte i direcció de l’obra dins el pressupost.

Arxivat a: Esports
Piscina