Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el període d’ajuts per al pagament del lloguer per a majors de 65 anys

S’obre el període d’ajuts per al pagament del lloguer per a majors de 65 anys

01/03/2022

El període per presentar les sol·licituds és del 25 de febrer al 29 d’abril de 2022

Enguany, ja s’han fet públiques les bases per optar als ajuts al pagament del lloguer, des del passat divendres 25 de febrer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones de 65 anys o més.

La subvenció va dirigida a persones titulars d'un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya que, a l'any natural de la convocatòria, tinguin 65 anys o més.

Els requisits i la documentació necessària per optar a la subvenció es pot consultar a la pàgina de la Generalitat de Catalunya, o clicant el següent enllaç. El termini per poder sol·licitar els ajuts finalitza el 29 d'abril de 2022.

Per recollir les sol·licituds i per a informació en relació amb els ajuts cal adreçar-se a l'Oficina Local d'Habitatge, carrer Major, 1, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Les sol·licituds es poden presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà demanant cita prèvia a l’ajuntament al 93 573 88 88, o bé realitzar el tràmit electrònicament amb certificat digital per la nostra seu electrònica a https://paretsdelvalles.eadministracio.cat.

Arxivat a: Ajuntament, Habitatge
Habitatges de Parets