Portada > Actualitat > Notícies > L’Associació Triple Bàsquet presenta l’equip de la temporada

L’Associació Triple Bàsquet presenta l’equip de la temporada

15/03/2022

L’acte inaugural es farà el diumenge, 20 de març, d’11 h a 13 h al pavelló Joaquim Rodríguez

L'Associació Triple Bàsquet de Parets jugarà el partit de presentació de l'equip el 20 de març al pavelló Joaquim Rodríguez. L'acte s'iniciarà a les 11 h amb una presentació institucional amb la presència del consistori i a les 11.30 h es jugarà un partit de tres per tres. L'esdeveniment també comptarà amb la participació de l'escola ACESCO que col·labora amb Triple través d'un projecte voluntariat.

L'Ivan Robert, coordinador de l’àrea esportiva de l'entitat Triple, ha valorat positivament la temporada "per sort més normal" on l'equip continua entrenant "al cent per cent" els dijous de les 17.30 h a les 18.30 h amb els grans i de 18.30 h a 19.30 h amb els petits. En aquest sentit, ha recordat, l'associació està preparant "amb moltes ganes" el torneig de l'any que se celebrarà en el mateix pavelló durant els dies 4 i 5 de juny.

L'associació Triple treballa en l'organització d'activitats complementàries per ajudar als alumnes amb necessitats educatives especials a desenvolupar les seves facultats, i a adquirir competències per poder fer front satisfactòriament a les situacions que se'ls plantejaran en la seva vida com adults.

Arxivat a: Esports
Associació Triple Bàsquet