Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets comença els tràmits per ser municipi acollidor

L’Ajuntament de Parets comença els tràmits per ser municipi acollidor

17/03/2022

Parets posarà a disposició dels refugiats ucraïnesos, a través del Fons Català de Cooperació el pis propietat de l’Ajuntament

Segons instruccions del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, com a municipi acollidor l’Ajuntament de Parets posa a disposició dels refugiats el pis de propietat de l’Ajuntament. Les sol·licituts es tramitaran a través de l’adreça del Fons Català.

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament és una organització formada per ajuntaments catalans i altres organitzacions municipalistes, que destinen una part del seu pressupost a finançar accions de Cooperació al Desenvolupament i de Solidaritat amb els pobles dels països més desfavorits.

Ser municipi d'acollida és un dels acords que recull la moció conjunta de totes les forces polítiques que es portarà al proper ple municipal.

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social
Parets, municipi acollidor