Portada > Actualitat > Notícies > El Casal de Joves de Cal Jardiner programa una vintena d’activitats pel segon trimestre del 2022

El Casal de Joves de Cal Jardiner programa una vintena d’activitats pel segon trimestre del 2022

27/04/2022

Les inscripcions als cursos i tallers es poden fer fins al 6 de maig

El Casal de Joves Cal Jardiner ha programat una vintena d’activitats pel segon trimestre de l’any. Les activitats es podran fer del 25 d’abril al 30 de juny i les inscripcions estaran disponibles fins al 6 de maig.    

La nova programació inclou dotze cursos i tallers diferents. Per iniciar la setmana, els dilluns de 18 a 20 h, hi haurà un curs d’iniciació a DJ a càrrec de l’escola de música Maria Grever. Seguidament, els dimarts s’oferirà un curs d’iniciació de francès, i un de nivell mitjà, de 18 a 19.30 h i de 19.30 a 21 h, respectivament, ambdós a càrrec de Padi Padilla. També els dimarts es farà reforç escolar i orientació acadèmica per alumnes del curs 1r d’ESO i superiors, en horari de 18 a 20 h, a càrrec d’Associació Rodola.

El Casal farà els dimecres un taller d’impressió en 3D, de 18 a 20 h, que estarà organitzat per Edukem-nos. A continuació, els dijous hi haurà iniciació a la gralla en horari de 17.30 a 19 h per part de Jordi Engrallats i un espai d'experimentació musical Espai Jam, de 17 a 19 h, preparat per l'Educador de Carrer.

Al final de la setmana, els divendres, hi haurà: un taller d’iniciació a la batucada i un altre de batucada, de 18 a 19 h, ambdós a càrrec de Maria Grever; un curs de twerk feminista, de 18 a 20 h, a càrrec de Carmen Cuéllar; i finalment un taller Bikeworkshop, també en horari de 18 a 20 h, a càrrec de Kilian Fernández. El taller de teatre per a joves es farà el dissabte, d'11 a 13 h, organitzat per Padi Padilla.

Altres activitats programades

Paral·lelament, el Casal de Joves Cal Jardiner també ofereix altres activitats ben variades pels i les joves del municipi com són: la sortida a Portaventura el 23 d'abril a les 8 h; la xerrada-taller “Treballar a l'estranger” el 27 d'abril a les 18 h; la competició final del torneig comarcal de futbolí el 29 d'abril a les 17 h; el vermut LGTBI+ Feminista, Fem Xarxa! el 15 de maig a les 12.30 h; el torneig d'scooter el 28 de maig a les 16 h; un paintball a Can Putxet el 4 de juny, de 9 a 13 h; i el Parets Goes Punk el 4 de juny, a partir de les 20 h.

Per altra banda, també es farà la xerrada per a adolescents Joves i drogues. Reflexionant, amb perspectiva de gènere, sobre l'ús de drogues el 8 de juny a les 18 h i una xerrada per a famílies Let's Chat Joves. Prevenció del consum de drogues en l'entorn familiar del 8 de juny a les 18 h. A més, es farà una lligueta de futbet, de finals d'abril fins a juny.

Més serveis del Casal de Joves

El Casal de Joves Cal Jardiner també ofereix cinc serveis més: el d’assessorament sociolaboral; el Punt LGTBI+; el del punt d’informació juvenil; el d'atenció, assessorament i acompanyament en la gestió emocional Con-Tacte; i el de sensibilització i atenció sobre les agressions sexuals Punt Lila.

Per a més informació podeu trucar al 93 573 72 00, escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o visitar presencialment al Casal de Joves, al carrer Montcau, s/n.

Arxivat a: Joventut
Casal de Joves Cal Jardiner

Arxius adjunts