Portada > Actualitat > Notícies > Laura Campos i Patricia Flores guanyen la segona edició del concurs ‘Enamora’t de Parets’ dedicat a la restauració

Laura Campos i Patricia Flores guanyen la segona edició del concurs ‘Enamora’t de Parets’ dedicat a la restauració

03/05/2022

La imatge guanyadora és un assortit de productes de la pastisseria La Noria Bakery

Laura Campos i Patricia Flores guanyen la segona edició del concurs de fotografies d’Instagram Enamora’t de Parets, dedicada al sector de la restauració. La imatge guanyadora mostra un assortit dels productes que ofereix la pastisseria i cafeteria La Noria Bakery i ha estat penjada a l’Instagram del perfil @teachers_and_friends_.

En el concurs d’enguany, la guanyadora ha estat la que ha penjat l’usuari @teachers_and_friends_, que és la que ha obtingut més likes (cors) a la xarxa social, concretament 243. Com a premi, les concursants han guanyat un menú/degustació per a dues persones a l’establiment La Noria Bakery, situat a l’avinguda Josep Tarradellas, número 1, de Parets del Vallès.

Totes les imatges que han participat en el concurs Enamora’t de Parets dedicat a la restauració es poden veure al compte d’Instagram de l’Ajuntament de Parets. Per participar-hi, s’havia de penjar una fotografia d’un dels locals concursants de Parets a Instagram amb l’etiqueta #enamoratdeparets i etiquetar el compte @ajuntamentdeparets, del 18 al 30 d’abril. La imatge guanyadora de la primera edició del concurs, el 2021, va tractar-se d’una fotografia de la gelateria Gelato di Fabio que es pot consultar a la web de l’Ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, Cultura, Societat
Guanyadora de l'Enamora't d'enguany