Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull la xerrada per a famílies ‘Pantalles i infància: ús o abús?’ a càrrec del psicòleg Roger Aranda

Parets acull la xerrada per a famílies ‘Pantalles i infància: ús o abús?’ a càrrec del psicòleg Roger Aranda

05/05/2022

L’activitat es farà el 9 de maig a les 19.30 h a l’Escola Vila Parietes on hi haurà servei de cangur

Parets del Vallès acull la xerrada per a famílies Pantalles i infància: ús o abús? a càrrec del psicòleg expert en addicció a noves tecnologies Roger Aranda el 9 de maig a les 19.30 h a l’Escola Vila Parietes. La xerrada es farà en el marc de les jornades de la 14a Setmana de la Família, on hi ha programades una trentena d’activitats, i comptarà amb servei de cangur per les famílies assistents.

L’objectiu de la xerrada és tractar el fet que les pantalles ocupen bona part de la nostra vida, acceptant-ho i buscant la forma d’integrar-les i limitar-ne l’ús per evitar entrar en un patró d’abús a la infància i l’adolescència. En la conferència, en aquest sentit, s’analitzarà la problemàtica i es debatrà com poder-ho fer.

L'activitat està organitzada per l’entitat CAMPA Parets del Vallès, juntament amb el suport de l’Ajuntament de Parets del Vallès, Educació Parets del Vallès i la Xarxa de debat Educatiu amb i per a les Famílies (XEF).  

Arxivat a: Ajuntament, Educació, Noves tecnologies
TokApp School

Arxius adjunts