Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de participació en la 45a ballada de Gitanes de Parets del Vallès

Èxit de participació en la 45a ballada de Gitanes de Parets del Vallès

09/05/2022

La jornada es va celebrar el diumenge 8 de maig a la plaça de la Vila i el poble convidat en l’edició d’enguany ha estat el de Lliçà d’Amunt

Parets del Vallès va acollir amb èxit el diumenge 8 de maig la 45a ballada de Gitanes de Parets a la plaça de la Vila, enguany celebrant el 8è memorial Pere Parera Anfruns. L’activitat va comptar amb tallers familiars de Gitanes, d’11 a 12 h del matí, i va culminar al migdia amb la ballada al centre de la plaça amenitzada per la cobla La Catutxa. El poble convidat d’aquest any va ser la població de Lliçà d’Amunt i va rebre la col·laboració de diferents establiments del municipi, juntament amb el suport de l’Ajuntament de Parets. 

El regidor de Cultura, Francesc de la Torre, ha destacat que “vam viure una matinal fantàstica de Gitanes amb una plaça de la Vila plena de gom a gom, on tots vam poder gaudir de les diferents novetats de vestuari i dels balls. Va ser una experiència magnífica amb tot l’entusiasme i les ganes d’engrescar del grup per fer-nos passar una bona estona, a més, ens sumem a la crida que va fer l’associació per convidar a la gent que estigui interessada a participar en els assaigs”.

La Margarita Planas, presidenta de l’associació Ball de Gitanes de Parets, valora molt positivament la jornada: “Estem molt contents de com ha anat la ballada i d’haver fet balls conjunts entre petits i grans on creiem que tothom s’ho va passar molt bé. Feia un temps molt bonic i també vam rebre l’acompanyament del poble Lliçà d’Amunt com a poble convidat. Pel que fa als tallers, hi va haver nens i nenes pintant i vestint-se en una jornada molt festiva”.

Les fotos de la jornada de la 45a ballada de Gitanes de Parets del Vallès es poden consultar al Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Ballada de Gitanes de Parets del Vallès
Ballada de Gitanes de Parets del Vallès
Ballada de Gitanes de Parets del Vallès
Ballada de Gitanes de Parets del Vallès
Ballada de Gitanes de Parets del Vallès