Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès acull la xerrada per a famílies ‘Pantalles i infància: ús o abús?’ a l’Escola Vila Parietes

Parets del Vallès acull la xerrada per a famílies ‘Pantalles i infància: ús o abús?’ a l’Escola Vila Parietes

10/05/2022

L’activitat va ser organitzada per l'entitat Campa amb el suport de l’Ajuntament de Parets i va fer-se el 9 de maig a càrrec del psicòleg Roger Aranda

Parets del Vallès va acollir la xerrada per a famílies Pantalles i infància: ús o abús? a càrrec del psicòleg expert en addicció a noves tecnologies Roger Aranda el 9 de maig a les 19.30 h a l’Escola Vila Parietes. La xerrada era oberta a totes les famílies del municipi i va comptar amb servei de cangur pels assistents; a més, va estar emmarcada dins les jornades de la 14a Setmana de la Família, on hi ha programades una trentena d’activitats.

La vicealcaldessa i regidora d’Educació de Parets, Casandra Garcia, va ser present a l’acte i destaca que “volem felicitar a la CAMPA per aquesta iniciativa, ja que avui en dia la gestió de les noves tecnologies amb els infants i els adolescents és un tema que inquieta a moltes famílies. A més, tenint en compte que el consum està creixent, iniciatives com aquesta ens ajuden a tots a conèixer les eines i mecanismes que tenim a l’abast per a fer-hi front“.

L’objectiu de la xerrada va ser el de tractar el temps que ocupen les pantalles en nostra vida, acceptant-ho i buscanr la forma d’integrar-les i limitar-ne l’ús per evitar entrar en un patró d’abús en les etapes de la infància i l’adolescència. En la conferència, en aquest sentit, es va analitzar la problemàtica i es va debatre com poder aconseguir una millora.

L’activitat va ser organitzada per l’entitat CAMPA Parets del Vallès, juntament amb el suport de l’Ajuntament de Parets del Vallès, Educació Parets del Vallès i la Xarxa de debat Educatiu amb i per a les Famílies (XEF). 

Arxivat a: Ajuntament, Educació, Noves tecnologies
Setmana de la Família 2022
Setmana de la Família 2022
Setmana de la Família 2022
Setmana de la Família 2022