Portada > Actualitat > Notícies > Parets crea el Projecte Educatiu Compartit per a les escoles bressol municipals

Parets crea el Projecte Educatiu Compartit per a les escoles bressol municipals

11/05/2022

La presentació al públic es farà el 13 de maig a les 18 h al Teatre de Can Rajoler

L’Ajuntament de Parets del Vallès crea un Projecte Educatiu Compartit (PEC) per a les escoles bressol municipals La Cuna, El Cirerer i El Gargot. La presentació al públic de la iniciativa educativa es farà el 13 de maig a les 18 h al Teatre de Can Rajoler.

L’acte comptarà amb un presentació institucional prèvia de la iniciativa que anirà a càrrec de la vicealcaldessa de Parets i regidora d'Educació, Casandra Garcia; i, seguidament, hi haurà una ponència sobre la importància de la PEC a càrrec d'Eva Sargatal, mestra d'educació infantil vinculada a l'associació de mestres Rosa Sensat.

A la presentació, a més, participaran les directores de les tres Escoles Bressol, juntament amb l’equip i les educadores dels respectius centres educatius. La iniciativa ha anat a càrrec de l’Ajuntament de Parets, el servei d’Educació Parets i de les tres Escoles Bressols Municipals de Parets del Vallès.

Arxivat a: Educació
Escola Bressol Municipal