Portada > Actualitat > Notícies > ‘Caminar quiet. Decàleg per a l'èxit educatiu’, xerrada per a famílies a l’Institut La Sínia

‘Caminar quiet. Decàleg per a l'èxit educatiu’, xerrada per a famílies a l’Institut La Sínia

12/05/2022

L’activitat es va fer l’11 de maig en el marc de la programació dels actes de la 14a Setmana de la Família de Parets

Parets del Vallès va acollir ahir, 11 de maig a les 19h, la xerrada per a famílies Caminar quiet. Decàleg per a l'èxit educatiu a l’Institut La Sínia oberta a tots els pares i mares. L’activitat es va programar en el marc de la 14a Setmana de la Família de Parets dins els actes organitzats pels centres educatius i les biblioteques del municipi. 

La xerrada la va portar a terme el ponent Àlex Letosa, psicòleg i logopeda, i va estar centrada en aportar eines útils que permetin la reflexió de cada persona sobre l'educació, des d'una perspectiva positiva, amorosa i respectuosa i basada en evidències científiques. El decàleg que es va presentar parteix de l'experiència del ponent com a pare i amb més de 20 anys de trajectòria a l'educació i la investigació universitària.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Xerrada Setmana de la Família
Xerrada Setmana de la Família