La caminada popular ‘El Piolet’ de Parets del Vallès aplega 480 participants

Dimarts, 17 de maig de 2022 a les 00:00
L’activitat es va fer el diumenge 17 de maig i va comptar, entre altres, amb una botifarrada i un sorteig de regals per als participants

L’associació del Centre Excursionista de Parets (CEP) va organitzar una nova edició de la caminada popular no competitiva El Piolet el 17 d’octubre que va aplegar 480 participants: L’activitat va rebre el suport de l’Ajuntament de Parets i va comptar amb un recorregut de 12 quilòmetres pels voltants de Parets i la zona de Gallecs.

El regidor d’Esports, Alejandro Villena, destaca que “hem pogut gaudir d’aquesta activitat on, a més de fer esport, podem gaudir de l’entorn privilegiat que ens envolta. A més, també volem felicitar el Centre Excursionista de Parets per l’organització de la caminada i destacar l’èxit de participació, ja que malgrat la calor, la gent s’ha animat a venir a fer la passejada.

President del CEP, Carlos Martínez, afirma que “hem tingut una afluència superior a l’esperada amb 480 participants i contents de poder tornar a fer El Piolet com es feia abans, amb botifarrada inclosa. És un recorregut pensat per famílies, molt assequible per a tothom i, tot i la calor, fer-la ara que comença a fer bon temps sempre convida més a la gent a participar-hi”.

La caminada va sortir des del pavelló poliesportiu Joaquim Rodríguez i al llarg del recorregut hi va haver avituallament. A l’arribada, la caminada va comptar amb el regal d’una samarreta tècnica, el sorteig de regals d’empreses col·laboradores i una botifarrada, entre altres activitats. El preu de les inscripcions va ser 8 euros. Les imatges de la caminada popular no competitiva El Piolet es poden consultar al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:34