Portada > Actualitat > Notícies > Terminis per presentar les sol·licituds dels ajuts de menjador escolar pel curs 2022-2023

Terminis per presentar les sol·licituds dels ajuts de menjador escolar pel curs 2022-2023

17/05/2022

Els terminis de presentació s’iniciaran el 17 de maig i finalitzaran el 15 de juny

El Consell Comarcal del Vallès Oriental obre els terminis de presentació de sol·licituds dels ajuts de menjador escolar pel curs 2022-2023 del 17 de maig fins al 15 de juny. La sol·licitud està disponible a diferents webs i equipaments municipals.

La regidora de Drets Socials, Gemma Garcia, afegeix que “pel que fa a la presentació de la sol·licitud cal demanar cita prèvia a l’Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de Parets al telèfon 93 573 88 88. En aquest sentit, es recorda que per garantir la tramitació correctament cal emplenar tota la sol·licitud i aportar tota la documentació necessària”.

Concretament, la documentació de la sol·licitud és pot trobar a: al portal web de l’Ajuntament de Parets; al Casal de Joves de Cal Jardiner, en horari de 16 a 21 h; a l’Ajuntament de Parets al carrer Major, 2-4, en horari de dilluns a dijous de 9 a 21 h i divendres de 9 a 14 h; i, també, a l’edifici de Can Butjosa, en horari de 16 a 21 h.

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria a l’aprovació de les bases reguladores dels ajuts del servei de menjador per al curs 2022-2023.

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Societat
Imatge d'arxiu

Arxius adjunts