Portada > Actualitat > Notícies > El govern de Parets aprova una nova línia de subvencions de 90.000 euros per a ocupació

El govern de Parets aprova una nova línia de subvencions de 90.000 euros per a ocupació

23/05/2022

Enguany és l’11a convocatòria d’aquestes subvencions

El govern de Parets va aprovar a l’última Junta de Govern una nova línia de subvencions de 90.000 euros per a la contractació de persones usuàries del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP). Per optar a l’11a convocatòria de les subvencions cal formalitzar una oferta de treball  a l’SLOP i  contractar alguna de les persones usuàries en recerca de feina derivades pel servei local. La quantia de la subvenció varia prenent com a referència el temps de contractació que s’ofereix i  el perfil de la persona contractada. En aquest sentit, l'import màxim subvencionable de la nova línia d’ajuts pot arribar a ser de 3.200 euros.

Antonio Fernández, regidor de Promoció Econòmica; Ocupació; Empresa i Indústria; i Formació: afirma que: "des de l'SLOP, Servei Local d'ocupació de Parets, seguim implementant totes les accions i partides que ajudin a fomentar la creació de feina per a paretanes i paretans. Sobretot de la mà de les empreses del territori, oferint avantatges per tal que es contractin persones de Parets. Anem en la bona línia amb bones xifres d'atur. Seguirem treballant i prioritzant aquestes partides des del govern local".

Per més informació sobre les noves subvencions podeu contactar amb l’SLOP al telèfon 93 573 88 96 o adreçant-vos al carrer de la Volta, 2, primera planta, local 1.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
Arxiu foto SLOP

Arxius adjunts