Parets celebra la cloenda dels Jocs Esportius Escolars 2021-2022

Dilluns, 23 de maig de 2022 a les 00:00
L’acte es va fer el 21 de maig al poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez

Parets del Vallès va celebrar, el 21 de maig, la cloenda dels Jocs Esportius Escolars del curs 2021-2022 al poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez. L’acte va ser organitzat pel servei d’esports de l’Ajuntament i va comptar amb la participació de 90 nens i nenes dels cursos de P4 i P5 de les escoles municipals de Parets. 

El regidor d’Esports, Alejandro Villena, va destacar de l’acte que “va ser una gran jornada, després de dos anys complicats on no s’havia pogut celebrar en el format habitual i on, enguany, s’ha pogut recuperar l’essència de la cloenda. És un projecte molt important pels nens i les nenes de P4 i P5, ja que els permet treballar les habilitats motrius bàsiques i específiques, a més, d’iniciar-se en la pràctica esportiva. Per altra banda, el més important pels infants, en definitiva, és que, a més d’aprendre i socialitzar, s’ho passin bé”.

L’objectiu del projecte dels Jocs Esportius Escolars és ajudar els infants a formar-se descobrint tot allò que el seu entorn li ofereix, les seves pròpies possibilitats i incidir en el foment dels valors en l’esport integrant l'activitat física com a hàbit d'organització i ús del seu temps lliure. En aquest sentit, els nens i nenes de P5 quan acaben la seva etapa esportiva dels Jocs Esportius Escolars, l’any següent poden passar als clubs esportius que escollissin.

Les escoles esportives tenen un període d’activitat des de l’octubre i finalitza el maig, amb la clausura. En total, es fa una sessió setmanal fora d’horari escolar a un dels quatre centres esportius que hi ha al municipi: al poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez, a l’escola Pau Vila, a Can Butjosa o a l’escola Vila Parietes. Durant el curs 2021-2022 s’han inscrit 186 nens i nenes a aquesta edició dels Jocs Esportius Escolars.

Pel que fa a la cloenda, la va organitzar amb el Servei d’Esports de l’Ajuntament amb la col·laboració del Club de Futbol Sala, el Club de Bàsquet Parets i el Club d’Handbol Parets; on cada club va organitzar activitats pròpies. Al final de la jornada es va entregar una medalla a tots els participants, juntament amb una bossa amb obsequis de la Diputació de Barcelona i de les  empreses col·laboradores.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:34

Imatges