Portada > Actualitat > Notícies > 5è Torneig d’Scooter del Casal de Joves Cal Jardiner de Parets del Vallès

5è Torneig d’Scooter del Casal de Joves Cal Jardiner de Parets del Vallès

31/05/2022

El Torneig es va celebrar el 28 de maig i va comptar amb la participació musical del DJ Alan Jiménez, juntament amb el grup de discjòqueis de Cal Jardiner

Parets del Vallès va celebrar, el dissabte 28 de maig, la cinquena edició del Torneig d’Scooter al Casal de Joves Cal Jardiner. El campionat d’Scooter va comptar amb la participació de 24 riders, juntament amb animació musical a càrrec de diferents discjòqueis durant la competició.

El torneig d’enguany es va iniciar a les 16 h, amb les inscripcions dels participants i la divisió dels concursants en dues categories (la categoria Semi i la categoria Pro). La competició, a més, també va comptar amb els premis de best trick, els millors trucs per a cada categoria. El guanyador de la categoria Semi va ser en Victor de la Rosa i en la categoria Pro, David Chaparro.

Durant la jornada, l’esdeveniment també va comptar amb l’animació musical a càrrec del grup de discjòqueis de Cal Jardiner que formen part del curs de DJ que condueix l’Associació de Musicoterapeutes i Arterapeutes de Catalunya (AMACAT). Per altra banda, també hi va haver una actuació del DJ Alan Jiménez que va amenitzar la competició.

El torneig va ser organitzat per l’Ajuntament de Parets del Vallès i el Casal de Joves Cal Jardiner.

Les imatges de l’acte es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Arxivat a: Joventut
Torneig Scooter 2022 (1)
Torneig Scooter 2022 (2)
Torneig Scooter 2022 (3)
Torneig Scooter 2022 (5)
Torneig Scooter 2022 (4)