Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès programa tallers i cursos al Casal Can Butjosa per a l’estiu

Parets del Vallès programa tallers i cursos al Casal Can Butjosa per a l’estiu

01/06/2022

Les inscripcions es poden fer a partir del 13 de juny; hi ha cursos enfocats en un públic infantil, de 6 a 12 anys, i altres enfocats en un públic jove i adult

El Casal de Cultura Can Butjosa ha programat pel juliol 17 tallers per a diferents edats, entre els quals hi ha cursos de ceràmica, coaching, pintura, pilates o dansa bollywood. Les inscripcions s’han de fer en el mateix equipament municipal amb el pagament corresponent, si convé, de l’activitat a la que es desitgi. Les inscripcions als tallers s’obriran a partir del 13 de juny. 

Entre les activitats programades hi ha dos tallers per a infants, de 6 a 12 anys, que són: un multitaller artístics amb fang, ceràmica i d’altres materials, a càrrec d’Antònia Puig; i un taller de pintura i dibuix, a càrrec de l’associació Les Arts de Parets.

Per altra banda, els cursos i activitats per a joves i adults inclouran tallers de: ioga i benestar emocional, a càrrec d’Isabel Erill; mindfulness per reduir l’ansietat, a càrrec també d’Isabel Erill; dansa teràpia, a càrrec de l’associació art, salut i compàs; coaching (cos, ment i emoció), a càrrec de l’associació Art, Salut i Compàs; com tenir una esquena sana; i ball rumba flamenca.

A més, també per públic jove i adult es faran tallers de: de ceràmica, a càrrec d’Antònia Puig; pintura i dibuix, a càrrec de l’associació Les Arts de Parets; cosmètica natural, a càrrec de Lydia López; cosmètica natural per a nadons, a càrrec de Lydia López; reflexologia podal, a càrrec d’Emma Gallego; facioteràpia i pilates per a embarassades, també a càrrec d’Emma Gallego; i bollywood, a càrrec de Sonu Singh.

Pots consultar el cartell dels tallers i cursos al Casal Can Butjosa per aquest estiu al portal web de l’Ajuntament de Parets del Vallès. Per a més informació, podeu contactar amb Can Butjosa al carrer de la Salut, 50, trucar al 93 562 35 53 o escriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 15 a 21 h. 

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Joventut
Casal de Can Butjosa

Arxius adjunts