Portada > Actualitat > Notícies > Torna el Sopar Solidari de la Protectora d’Animals de Parets del Vallès

Torna el Sopar Solidari de la Protectora d’Animals de Parets del Vallès

01/06/2022

El sopar es farà el 18 de juny a les 20 h a Can Butjosa i els beneficis es destinaran a l’associació

 L’associació Protectora d’Animals de Parets celebrarà el Sopar Solidari de la Protectora el 18 de juny, a les 20 h, a Can Butjosa. El sopar tindrà un preu de 10 euros per persona i en el menú hi haurà opció vegana amb beguda, tots els diners recaptats es destinaran a l’entitat.

El president de l'associació Protectora d'Animals de Parets, David Nocelo, destaca a la ràdio municipal de Parets, Rap 107: “Tenim moltes ganes de fer-lo i animem a tothom que vingui a passar-s’ho bé. Esperem que aquest any sigui un èxit, com la resta d’anys, i que tots ho puguem gaudir molt”.  

El sopar solidari de la Protectora es tornarà a fer enguany després de dos anys sense fer-se per la situació sanitària. A més del sopar, l’entitat ha anunciat diferents actuacions musicals, entre elles, Animalia, el discjòquei DJ Enric Bermudez, un karaoke i una actuació a càrrec de Majida Brown.

L’objectiu del sopar solidari és fer difusió de la importància i de la necessitat de donar ajuda als animals abandonats o perduts a Parets i donar a conèixer a la ciutadania els projectes de l’entitat.  

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
Imatge de la última passejada solidària de la protectora

Arxius adjunts