Portada > Actualitat > Notícies > Els alumnes Eric Mora, Andrea Cabanillas i Sebastián David Pereira reben la beca del curs d’anglès Cambridge School

Els alumnes Eric Mora, Andrea Cabanillas i Sebastián David Pereira reben la beca del curs d’anglès Cambridge School

03/06/2022

L’acte de lliurament es va fer el 2 de juny a Granollers amb la presència de la vicealcaldessa i regidora d’Educació de Parets, Casandra Garcia

L’escola d’anglès Cambridge School va guardonar, el 2 de juny, a tres alumnes de Parets del Vallès amb una beca per un curs 2022-2023 als seus centres valorat en 1.100 euros durant la cerimònia de lliurament dels premis a Granollers. Els guanyadors d’aquesta edició van ser l’Eric Mora de l’Institut La Sínia i l’Andrea Cabanillas i en Sebastián David Pereira de l’Institut Torre Malla. Enguany, l’Institut Torre Malla ha rebut dues beques per tractar-se del centre de secundària que més sol·licituds havia presentat a la convocatòria.

L’acte de lliurament de les beques va estar encapçalat per la vicealcaldessa i regidora d’Educació de Parets, Casandra Garcia, juntament amb els representants dels governs dels altres consistoris convocats i els professors o caps de Departament de Llengües Estrangeres dels Instituts participants. A més, de tots els i les 25 alumnes dels centres educatius becats en la convocatòria d’enguany. Roser Pujadas, cap de departament de llengües estrangeres i professora de l’Institut Torre Malla va fer un parlament per ser la representant de l’institut amb més beques presentades.

L’objectiu d’aquestes beques és donar oportunitats a alumnes de 4t d’ESO de tots els centres públics de secundària de les poblacions on els centres de Cambridge School estan presents, tenint en compte el perfil de l’alumne amb motivació per aprendre. A més, les beques tenen en compte les dificultats per accedir a un ensenyament privat, amb el propòsit de facilitar l’accés a un ensenyament d’anglès de qualitat, amb professors nadius, programes estructurats, grups reduïts i en el nivell exacte de l’alumnat.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Beques Cambridge 2022
Beques Cambridge 2022
Beques Cambridge 2022