Nou pas endavant del projecte de millora del riu Tenes

Dimecres, 8 de juny de 2022 a les 00:00

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA - Generalitat de Catalunya) ha informat favorablement del projecte de millora del riu Tenes, assegurant que el projecte és un projecte molt detallat, interessant i que fa molt bones aportacions a l’àmbit. Des de l’equip de govern estan satisfets de la bondat del projecte i del reconeixement de l’ACA, més tenint en compte que l’ACA sempre és molt rigurosa amb els projectes.

Per altra part, l’ACA ha enviat a l’Alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, una carta indicant que el projecte és molt bo pel municipi i per la conca del riu Tenes amb la finalitat de donar suport a la petició que des del govern local han fet als fons Next Generation per aconseguir finançament.

Rosa Martí, regidora de Medi Ambient confirma les bones notícies per Parets i ha indicat que “estem sorpresos que Ara Parets ERC no estigui al·liniat amb el rigor i el reconeixement de l’ACA, un organisme governat per Esquerra Repúblicana de Catalunya. Una formació política que a Parets ha presentat 13 al·legacions al projecte”.

 

Adjuntem la carta de l’Agència Catalana de l’Aigua.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:34