Portada > Actualitat > Notícies > Prescripcions i matrícula a l’Escola d’Adults de Parets del Vallès

Prescripcions i matrícula a l’Escola d’Adults de Parets del Vallès

08/06/2022

El període serà del 21 al 29 de juny, en primera convocatòria i, en cas que quedin places lliures, es tornarà a obrir del 2 al 13 de setembre

L’Escola d’Adults de Parets del Vallès obre el primer període de preinscripcions al curs vinent, del 21 al 29 de juny, amb una oferta formativa que inclou sis cicles formatius de diferents temàtiques.

En aquest sentit, l’escola ofereix un cicle de formació instrumental i alfabetització, adreçat a persones que no saben llegir ni escriure i, a més, cursos de diferents nivells de llengua catalana i llengua anglesa. Per altra banda, també es faran quatre cursos d’informàtica, un curs de preparació a les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà i, finalment, un curs de formació a distància per obtenir el Graduat d'Educació Secundària (GES).

L'Escola d'Adults és un centre públic, gratuït i oficial que ofereix, als majors de 18 anys, una formació flexible i a mida i utilitza mètodes d'aprenentatge com l'autoformació. Amb l'assessorament i l'orientació del professorat s'elaboren itineraris personals adequats a les necessitats i a la disponibilitat de cada alumne.

Per a més informació sobre els cursos i les preinscripcions a les formacions, es pot contactar a  l’Escola d’Adults consultant el seu portal web, enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant al 93 573 86 90. No obstant això, també us podeu dirigir a l’equipament municipal de  l’Avinguda Espanya, número 116, on l’horari d’atenció serà de 16 a 18 h. Per fer el tràmit cal portar una fotocòpia del DNI o permís de residència, una fotografia de mida carnet i una fotocòpia de la targeta sanitària.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Imatge d'arxiu Institut Torre Malla

Arxius adjunts