Portada > Actualitat > Notícies > ‘Tardes de Joves’ a Cal Jardiner durant l’estiu

‘Tardes de Joves’ a Cal Jardiner durant l’estiu

09/06/2022

Les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia i es duran a terme el juliol

Parets del Vallès acollirà una desena d’activitats per a joves durant el juliol a les tardes en el marc del programa Tardes de Joves. Tots els tallers són gratuïts amb inscripció prèvia, per majors de catorze anys i es faran a Cal Jardiner a partir de les 17 h.

Les jornades, que s’iniciaran l’1 i finalitzaran el 22 de juliol, inclouen una gran varietat d’activitats i tallers com: jocs d'aigua; un taller de samarretes Tie-Dye; l’Espai Jam per fer un tastet d’experimentació musical amb en Juan, l'educador de carrer de Parets; un taller de cuina de sucs naturals i un de granissats i còctels sense alcohol; Drink Pong; i una gimcana aquàtica.

La iniciativa Tardes Joves s’emmarca dins del Pla Local de Joventut, desenvolupat per l’Ajuntament de Parets del Vallès, amb l’objectiu de potenciar projectes i actuacions adequades a les necessitats reals dels joves del municipi. Podeu consultar el cartell de les activitats a la web de l’Ajuntament de Parets del Vallès i per a més informació podeu escriure un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al 93 573 72 00.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Joventut
Tardes de Joves 2022

Arxius adjunts