Portada > Actualitat > Notícies > Èxit d’assistència en la nova edició del Memorial Josep Seguer a Parets del Vallès

Èxit d’assistència en la nova edició del Memorial Josep Seguer a Parets del Vallès

14/06/2022

La jornada es va celebrar l’11 i 12 de juny i va comptar amb una competició de futbol en la categoria cadet

Parets del Vallès va celebrar una nova edició del Memorial Josep Seguer, al camp de futbol municipal que porta el seu nom, els dies 11 i 12 de juny. La jornada va comptar amb una competició de futbol de 10 equips de categoria cadet de Primera Divisió, juntament amb la presència de Montse Seguer, la filla de l’exjugador del FC Barcelona i ciutadà il·lustre de Parets, Josep Seguer Sans.

L’acte va comptar amb la representació institucional de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i el regidor d’Esports, Alejandro Villena, que també van participar en l’entrega de trofeus Memorial Josep Seguer 2022. Els trofeus van ser els de: guanyador a l’equip de futbol Sant Cugat FC; finalista, al CF Badalona; millor porter, a Arnau Gavaldà; màxim golejador, a Pol Rovira; i, finalment, millor jugador, a Marc Castro.

El Memorial Josep Seguer està organitzat per la Penya Blaugrana Parets i el CF Parets, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets del Vallès. Les imatges de l’edició 2022 del torneig es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament.

A banda del torneig, la Penya Blaugrana Parets també va commemorar, el 12 de juny, els 42 anys de l’entitat en un dinar on van participar més de 80 persones, entre les quals Elisabet Segura, mare de la jugadora del FC Barcelona Alexia Putellas. Durant el dinar d’aniversari l’agrupació va entregar el 1r Guardó Alexia Putellas en reconeixement a l’esport femení a la mare de la jugadora Alexia Putellas; un guardó que l’entitat voldrà entregar a les dones paretanes que destaquin en el món de l’esport. 

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Esports, Joventut
Memorial Josep Seguer 2022
Memorial Josep Seguer 2022
Memorial Josep Seguer 2022
Memorial Josep Seguer 2022
Memorial Josep Seguer 2022
Memorial Josep Seguer 2022
Memorial Josep Seguer 2022