Portada > Actualitat > Notícies > L’equip del CF Bàsquet Parets Cadet 1 Femení aconsegueix l’ascens de categoria i puja a preferent

L’equip del CF Bàsquet Parets Cadet 1 Femení aconsegueix l’ascens de categoria i puja a preferent

14/06/2022

Les paretanes van derrotar, l’11 de juny, el CB Cornellà amb un resultat de 45 a 49

L’equip del CF Bàsquet Parets Cadet 1 Femení està de celebració en haver aconseguit la fita de l’ascens de categoria pujant així a Cadet Femení Preferent per la propera temporada. Les jugadores van obtenir la victòria en camp contrari, l’11 de juny, amb un resultat de 45 a 49, contra el CB Cornellà.

L’endemà, el 12 de juny, l’equip femení es va tornar a enfrontar a un altre partit a fora, aquest contra el CB Cerdanyola i amb l’ascens ja assolit; la confrontació va acabar amb un resultat desfavorable per les paretanes, de 33 a 42, i victòria del CB Cerdanyola. El CF Bàsquet Parets Cadet 1 Femení aconsegueix, per tant, tancar una bona temporada enduent-se l’ascens.  

Arxivat a: Ajuntament, Esports, Joventut
Club Bàsquet Femení Parets