Portada > Actualitat > Notícies > El Servei Català de Trànsit habilitarà a partir del pròxim cap de setmana un carril addicional a l’autopista AP-7 nord entre Sant Celoni i Parets

El Servei Català de Trànsit habilitarà a partir del pròxim cap de setmana un carril addicional a l’autopista AP-7 nord entre Sant Celoni i Parets

17/06/2022

Aquest carril es sumarà als 40 km de carril addicional a l’AP-7 sud, per reduir les cues

El Govern posarà en marxa a partir del proper cap de setmana un carril addicional a l’autopista AP-7 nord entre els pobles de Sant Celoni i Parets del Vallès que s’afegirà als 40 km de carril addicional a l’AP-7 sud, per reduir les cues que es formen en aquesta via.

També entra en funcionament un sistema de grues en diversos punts estratègics de l’AP-7 per retirar vehicles accidentats, així com l’entrada en vigor de les restriccions de circulació de camions per la festivitat de Sant Joan, tots els caps de setmana de juliol i dates de molt de trànsit.

Arxivat a: Ajuntament, Societat, Urbanisme
Imatge d'arxiu de l'AP-7