Portada > Actualitat > Notícies > L’empresa Thales celebra el seu 30è aniversari a Parets

L’empresa Thales celebra el seu 30è aniversari a Parets

17/06/2022

La vicealcaldessa, Casandra Garcia, i la regidora d’Innovació i Noves Tecnologies, Gemma Garcia, visiten la planta de Thales a Parets i presenten a la plantilla dos projectes de poble per potenciar la mobilitat sostenible i millorar els accessos als polígons mitjançant el transport públic

El passat divendres, 10 de juny, la vicealcaldessa de Parets, Casandra Garcia, i la regidora d’Innovació i Noves Tecnologies, Gemma Garcia, van assistir a un acte a l’empresa Thales, que celebrava el seu 30è aniversari.

La vicealcaldessa, Casandra Garcia, va fer un parlament sobre els projectes actuals en els que treballa el municipi, posant especial èmfasi en el riu Tenes i la nova estació de tren i Park&Ride. Respecte al projecte del riu Tenes es va posar en valor la carta de l’ACA, on es felicita el consistori pel projecte. El projecte del riu Tenes preveu en una futura fase, la connexió del tram urbà del municipi amb el polígon Llevant, a través d’una passera. Sobre l’estació de tren es va destacar la connexió que tindrà Parets en el futur i la mobilitat sostenible.

Thales és una empresa amb seu a Parets d'electrònica global que proporciona serveis i sistemes d'informació i que enguany celebra el seu 30è aniversari.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, Esdeveniments, Noves tecnologies
L’empresa Thales celebra el seu 30è aniversari a Parets
L’empresa Thales celebra el seu 30è aniversari a Parets
L’empresa Thales celebra el seu 30è aniversari a Parets
L’empresa Thales celebra el seu 30è aniversari a Parets