Portada > Actualitat > Notícies > El Club de Bàsquet Parets celebra el 90è aniversari amb un 3x3

El Club de Bàsquet Parets celebra el 90è aniversari amb un 3x3

20/06/2022

La jornada es va fer el 18 de juny al Poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez amb la participació de 230 jugadors

El Club de Bàsquet Parets va organitzar, el 18 de juny, un 3x3 per celebrar el 90è aniversari de l’entitat esportiva al Poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez. La jornada va coincidir amb la cloenda de la temporada i també va incloure una paella popular per als participants.

El 3x3 va comptar amb la participació d’uns 230 jugadors, repartits entre 63 equips de diferents categories que van jugar 140 partits. El club va destacar l’alta participació de la gent de Parets i de fora del municipi i va entregar samarretes commemoratives per l’aniversari de l’entitat.

L’acte va comptar amb la representació de l’equip de govern de l’Ajuntament de Parets i va finalitzar amb el lliurament de medalles als participants. Al final dels partits, la jornada va cloure amb una paella popular per dinar on van assistir un total de 200 persones.

Les imatges de la jornada es poden veure el perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Arxivat a: Ajuntament, Esports
El Club de Bàsquet Parets celebra el 90è aniversari amb un 3x3
El Club de Bàsquet Parets celebra el 90è aniversari amb un 3x3
El Club de Bàsquet Parets celebra el 90è aniversari amb un 3x3
El Club de Bàsquet Parets celebra el 90è aniversari amb un 3x3
El Club de Bàsquet Parets celebra el 90è aniversari amb un 3x3