Portada > Actualitat > Notícies > Torna el Sopar Solidari de la Protectora d’Animals de Parets

Torna el Sopar Solidari de la Protectora d’Animals de Parets

20/06/2022

El sopar solidari es va fer el 18 de juny a Can Butjosa i hi van participar unes 400 persones

L’Associació Protectora d’Animals de Parets va celebrar, el 18 de juny, el Sopar Solidari de la Protectora d’Animals a Can Butjosa amb una participació d’unes 400 persones i com una de les activitats centrals per a recaptar dinars per a l’entitat. Per la jornada, la protectora va organitzar una botifarrada, amb opció també de menú vegà, per un preu de 10 euros per persona i va vendre gairebé totes les samarretes; a més, va preparar diferents activitats lúdiques.

Enguany, l’equip de govern destinarà la recaptació de les guardioles solidàries de la Nit del Teatre al Carrer i del vermut solidari de Festa Major a la Protectora.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, destaca que “l’entitat fa una tasca molt important al municipi i el fet que molta gent assisteixi en el sopar contribueix a ajudar a la protectora i als animals. L’alcalde, Francesc Juzgado, recorda que “l’Ajuntament de Parets va crear, el 2018, la regidoria de Benestar Animal i, abans, el consistori portava temps treballant amb l’entitat i donant-li suport. En aquest sentit, felicitem a la protectora per la feina que fa i a la quantitat de voluntaris i voluntàries que la fan possible, una tasca de la qual moltes vegades només ens n’adonaríem si no es fes i que cal posar en valor”.

La regidora de Benestar Animal, Laura Lozano, apunta que “estem molt orgullosos de tornar a celebrar el Sopar Solidari de l’Associació Protectora d’Animals. Nosaltres creiem que l’entitat és un orgull pel nostre poble per tota la tasca que fan a diari tots els voluntaris i voluntàries, i que es tracta d’un servei de 24 hores”.

El president de l'Associació Protectora d'Animals de Parets, David Nocelo, ressalta que “per nosaltres, com a entitat, és un dels dies més importants de l’any. A més, la veritat és que els dos anys d’aturada han sigut molt durs econòmicament, ja que ho hem hagut de frenar tot. Pel que fa al sopar, estem molt contents de com ha anat i volem aprofitar per agrair la feina de tots els voluntaris i voluntàries”.

A banda del sopar, la jornada va acollir diferents actuacions, entre elles, Animalia, el discjòquei DJ Enric Bermudez, un karaoke, l’actuació de Yaneisy i una altra a càrrec de Majida Brown. L’objectiu del sopar solidari és el de fer difusió de la importància i de la necessitat de donar ajuda als animals abandonats o perduts a Parets i donar a conèixer a la ciutadania els projectes de l’entitat.

Podeu veure les imatges del sopar solidari al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient, Societat, Successos
Sopar Solidari de la Protectora d’Animals de Parets
Sopar Solidari de la Protectora d’Animals de Parets
Sopar Solidari de la Protectora d’Animals de Parets
Sopar Solidari de la Protectora d’Animals de Parets
Sopar Solidari de la Protectora d’Animals de Parets
Sopar Solidari de la Protectora d’Animals de Parets