Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament organitza una formació d’aparadorisme per a comerciants

L’Ajuntament organitza una formació d’aparadorisme per a comerciants

22/06/2022

El curs és gratuït i es farà el 4 i el 6 de juliol de 14 a 16 h

L'Ajuntament de Parets organitza un Curs d'aparadorisme per a comerciants del municipi els dies 4 i 6 de juliol, de 14 a 16 h. La formació està organitzada pel servei de Comerç, és gratuïta i es farà a la sala Iveco de l’SLOP (Servei Local d'Ocupació de Parets) al carrer la Volta, 2, amb inscripció prèvia.

El contingut del curs girarà al voltant de set aspectes relacionats amb la temàtica: els millors aparadors i com puc inspirar-me?; com crear una història mitjançant la decoració?; una gran idea creativa i una ca­rta de presentació inoblidable; l’il·luminació, la composició, el color i les estructures; transmetre per traduir en vendes; experimentar amb materials; i, finalment, connectar amb els clients.

Prèviament a la formació d’aparadorisme, el consistori va realitzar, el 4 i 6 d’abril, un Curs d’Instagram centrat en potenciar la comunicació dels comerços locals des dels recursos que ofereix aquesta xarxa social.

Les inscripcions es poden fer al Servei de Comerç de l’Ajuntament de Parets a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al 935 738 888 amb l’extensió 171 i el cartell del curs es pot consultar al portal web del consistori. 

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
Curs d'aparadorisme

Arxius adjunts