Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès guardonarà els millors esportistes de la temporada a la Nit de l’Esport

Parets del Vallès guardonarà els millors esportistes de la temporada a la Nit de l’Esport

28/06/2022

L’acte es farà al Teatre de Can Rajoler l’1 de juliol a les 20 h

L’Ajuntament de Parets del Vallès entregarà un reconeixement als millors esportistes i equips esportius de la temporada que va de 2021 a 2022 durant la 22a edició de la Nit de l’Esport al municipi. El lliurement de guardons es farà en les categories masculina i femenina en una cerimònia que tindrà lloc al Teatre de Can Rajoler l’1 de juliol a les 20 h.

Les entitats han nominat enguany 81 esportistes, entre els quals hi ha: 19 esportistes masculins d'esports individuals; 22 esportistes femenines d'esports individuals; 23 esportistes masculins d'esports d'equip; i, finalment, 17 esportistes femenines d’esports d'equip. Pel que fa als equips nominats al municipi, hi ha hagut 7 equips masculins i 4 de femenins.

El cartell de la 22a Nit d’Esports es pot consultar al portal web de l’Ajuntament de Parts del Vallès. 

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Cartell Nit de l'Esport

Arxius adjunts