Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Parets captura un aligot comú ferit i l’entrega als Agents Rurals

La Policia Local de Parets captura un aligot comú ferit i l’entrega als Agents Rurals

30/06/2022

L’animal es trobava al polígon industrial Can Volart i ha estat traslladat Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa

La Policia Local de Parets del Vallès ha capturat avui un aligot comú ferit al polígon industrial Can Volart i l’ha entregat al cos dels Agents Rurals.

La policia s’ha desplaçat al lloc on es trobava l’aligot, al voltant de les 12 h del migdia, després de rebre l’avís d’una de les empreses del polígon a través del telèfon d’emergències 112 i han avisat al cos dels Agents Rurals.

Un cop allà, els agents de la policia local han aconseguit capturar l’exemplar que presentava ferides i, posteriorment, han entregat l’animal als Agents Rurals que l’han portat al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa.

La captura també ha estat comunicada al centre de recollida d’animals protegits l’Escola de la Natura de Parets que darrerament ha vist intensificada la seva tasca com a equipament col·laborador de la Generalitat en la rebuda d’espècies salvatges i exòtiques.

 

Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
Aligot comú