Portada > Actualitat > Notícies > El Parc de la Linera de Parets acull el Biblioparc 2022

El Parc de la Linera de Parets acull el Biblioparc 2022

01/07/2022

Les jornades es faran del 5 al 19 de juliol, de 17.30 a 19.30 h, i destaquen activitats com els tallers temàtics, la selecció de llibres i els jocs de taula

Parets del Vallès celebrarà una nova edició del Biblioparc, del 5 al 19 de juliol, al parc de la Linera que dedicarà tres setmanes temàtiques a la màgia, el circ i la música, respectivament amb tallers i espectacles familiars. 

Les activitats s’iniciaran amb la Setmana de la Màgia amb les sessions: Deixa’t il·lusionar, a càrrec del Mag Màgic i Miss Alice, el 5 juliol a les 18 h; Abracadabra... aquí tens la teva vareta màgica el 6 juliol; Bricomàgia, el 7 juliol; i Què sortirà d’aquest barret?, el 8 de juliol.

Les jornades seguiran amb la Setmana del Circ, que inclourà: Una postal de circ, l’11 juliol; El circ és un conte, a càrrec d’Oli Clown, el 12 juliol a les 18 h; Un photocall molt pallasso, el 13 juliol; Manualitats acrobàtiques, el 14 juliol; Pintacares, el 15 juliol.

L’última setmana del Biblioparc estarà dedicada a la música amb les activitats següents: Do, re, mi... fes el teu instrument, el 18 juliol; i, finalment, Rediversió, a càrrec de Set de So, el 19 juliol a les 18 h.

El Biblioparc és un servei que ofereix la Biblioteca Can Rajoler que surt de l’equipament per dur la lectura als espais exteriors del municipi. El projecte es va iniciar l'estiu del 2000 amb la voluntat de fer arribar el servei de biblioteca als indrets on es concentra la gent durant les tardes d’estiu.

El cartell de la nova edició del Biblioparc es pot consultar al portal web de l’Ajuntament de Parets del Vallès. 

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Educació, Esdeveniments
Biblioparc 2022