Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès dona el tret de sortida de l’Eixamplem la Festa

Parets del Vallès dona el tret de sortida de l’Eixamplem la Festa

01/07/2022

El preludi de la Festa Major s’iniciarà el 2 de juliol amb un Megaparc infantil i un Splash Slide, seguida del Concert Music Truck Fest a càrrec de Jack ‘Chakataga’ Tarradellas el 3 de juliol

Parets del Vallès iniciarà el preludi de la Festa Major d’Estiu d’enguany, el cap de setmana del 2 i 3 de juliol, sota el lema Tornem a eixamplar la Festa!.

Les activitats començaran el 2 de juliol al Parc Can Berenguer amb un Mega parc infantil, de 18 a 21 h, on caldrà portar banyador i tovallola perquè hi haurà atraccions d’aigua, juntament amb el tobogan d’aigua Splash Slide al carrer Monistrol. El mateix dia es podran adquirir els vals de la Fira de Festa Major Solidària amb la col·laboració de la Fira d’Atraccions de Parets.

L’endemà, 3 de juliol, hi haurà el concert Music Truck Fest a càrrec de grup de rumba catalana Jack 'Chakataga' Tarradellas, un grup d’AMACAT, a la plaça d’Espanya.

Totes les activitats del Tornem a eixamplar la Festa! es poden consultar al cartell al portal web de l’Ajuntament de Parets.

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
Tornem a eixamplar la festa