Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets ha participat a la reunió celebrada a Mollet per solucionar la problemàtica de Can Vila

L'Ajuntament de Parets ha participat a la reunió celebrada a Mollet per solucionar la problemàtica de Can Vila

05/07/2022

A la trobada ha participat l'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, així com alcaldes i alcaldesses de Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Canovelles, Mollet, Montmeló, Montornès del Vallès, La Llagosta, Lliçà d’Amunt, Sant Fost de Campsentelles, Sant Celoni, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Perpètua de Mogoda, Vilanova del Vallès

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, ha presidit la trobada i ha explicat les accions, que de manera subsidiària, està portant a terme l’Ajuntament molletà per donar solució als alumnes de l’Escola Especial de Can Vila i garantir que la totalitat d’alumnes puguin continuar la seva  escolaritat al recinte de Can Vila. L’alcaldessa ho ha explicat a la reunió mantinguda amb alcaldes i alcaldesses que tenen alumnes a l’escola, així com a la pròpia AMPA.

Durant la reunió s’ha posat en coneixement la problemàtica així com també s’han explicat les actuacions que durà a terme l’Ajuntament de Mollet, de forma subsidiària i davant la inactivitat de la Generalitat de Catalunya, per trobar una solució perquè els alumnes afectats de l’Escola Especial Can Vila puguin romandre al mateix centre el curs vinent i que consisteix en instal·lar uns mòduls on s’ubicarà l’alumnat el més aviat possible.

Paral·lelament el consistori ja ha presentat un requeriment a la Generalitat de Catalunya perquè garanteixi la tornada a les aules de Can Vila als 70 alumnes afectats el 5 de setembre. A la vegada ja està preparant un recurs Contenciós- Administratiu en què es demanaran mesures cautelaríssimes. La documentació jurídica es traslladarà a les Alcaldies on resideixen alumnes afectats perquè valorin si s’adhereixen a aquest recurs. Les mesures cautelaríssimes permetran que el Jutjat es manifesti amb major celeritat sobre la responsabilitat de les inversions.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Reunió Can Vila