Portada > Actualitat > Notícies > Dos alumnes de l’Institut Torre Malla de Parets treuen més d’un 9 a les proves PAU

Dos alumnes de l’Institut Torre Malla de Parets treuen més d’un 9 a les proves PAU

08/07/2022

Tots els alumnes del centre han aprovat la selectivitat i l’institut ha rebut el reconeixement de dos premis en els Cicles Formatius de Grau Mitja i de Grau Superior

Els alumnes de l’Institut Torre Malla que s'han presentat a la PAU 2022 (Prova d'Accés a la Universitat) han aprovat l’examen de la selectivitat. En total van fer la prova 40 alumnes de batxillerat i 3 alumnes de CFGS (Cicle Formatiu de Grau Superior) del centre escolar.

A més, dos alumnes rebran la Distinció PAU que atorga el Consell Interuniversitari de la Generalitat de Catalunya a tots els examinats que treguin una nota igual o superior al 9 a l’examen. Els dos alumnes que rebran la distinció són la Noelia Hernández Ramírez, una estudiant de batxillerat social que ha obtingut un 9 i que té la intenció d'estudiar psicologia, i en Santiago Fernández Raya, que ha cursat el batxillerat científic obtenint una nota de 9,3 i que té la intenció de cursar el doble grau de matemàtiques i física.

Per altra banda, el centre també ha estat reconegut amb dos premis més en els cursos del CFGM (Cicles Formatius de Grau Mitjà) de Gestió Administrativa i en el de CFGS d'Administració i Finances. En aquest sentit, l’Institut Torre Malla ha rebut els reconeixements de: el 1r premi de Noves i Nous Professionals de Terrassa atorgat per l'Ajuntament de Terrassa pel projecte Scolt S.l que ha estat valorat com el projecte més innovador (en el CFGM de Gestió Administrativa); i el guardó del 3r premi a la millor memòria dual 2021-2022 de la modalitat millor centre està atorgat pel Departament d'Educació (en el CFGS d'Administració i Finances).  

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Millors notes selectivitat