Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets del Vallès adjudica la redacció del projecte i les obres de construcció de l’Institut Escola

L’Ajuntament de Parets del Vallès adjudica la redacció del projecte i les obres de construcció de l’Institut Escola

15/07/2022

L'empresa CONSTRUCCIONES DECO, SA ha estat l'adjudicatària del contracte per un import de 2,046,710,00 euros IVA exclòs

L’Ajuntament de Parets ha formalitzat l’adjudicació del contracte, aquest juny, a l’empresa CONSTRUCCIONES DECO SA per a la redacció del projecte bàsic, el projecte executiu i la posterior execució de les obres de l’institut escola a Parets per un import de 2,046,710,00 euros IVA exclòs.

La construcció preveu un edifici adjunt a l’espai on hi ha l’Escola Lluís Piquer. Concretament, el projecte haurà de definir la construcció d’un nou edifici, entre l’escola i el pàrquing del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez Oliver. El nou centre fusionarà l’Escola Lluís Piquer i l’Institut La Sínia, convertint-se en un únic Centre Educatiu que acollirà alumnes des d’educació infantil, primària i secundària obligatòria (3-16 anys).

Les obres es faran d’acord amb el projecte executiu per la construcció d’un nou equipament d’educació secundària de dues línies, amb un programa funcional per una nova edificació d’aproximadament 1.527,14 m2 construïts.

Les trobades entre direccions dels centres la Sínia i Lluís Piquer

Les direccions dels centres educatius de l’escola la Sínia i l’institut Lluís Piquer han finalitzat aquesta setmana les trobades per elaborar el projecte educatiu comú (PEC) que han celebrat al llarg del curs 2021-2022. A més, els centres, que es fusionaran en l’Institut Escola, han intensificat també les col·laboracions realitzant projectes com un projecte de robòtica o activitats conjuntes en els períodes de Nadal i Sant Jordi.

Per altra banda, els dos centres també han acordat adherir-se, el curs vinent, a la Xarxa instituts escola (XIEC) per fomentar l’intercanvi d’experiències de la resta de centres institut escola que hi ha a Catalunya. 

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Escola Lluís Piquer