Portada > Actualitat > Notícies > La Junta de Portaveus de Parets aprova una moció per reclamar al Departament d’Educació una inversió definitiva per l’Escola d’Educació Especial Can Vila

La Junta de Portaveus de Parets aprova una moció per reclamar al Departament d’Educació una inversió definitiva per l’Escola d’Educació Especial Can Vila

15/07/2022

La moció va ser presentada ahir pels municipals PSC i Sumem Esquerres a Parets

La Junta de Portaveus de Parets del Vallès va aprovar ahir, 14 de juliol, la moció reclamant al Departament d’Educació una inversió definitiva per al nou edifici de l’Escola d’Educació Especial Can Vila. L’acord de la moció es donarà compte en el ple ordinari de la setmana vinent.

L’aprovació es va fer, a la Junta de Portaveus, amb els vots a favor dels grups municipals PSC Parets,  Sumem Esquerres a Parets, Ciutadans Parets i les abstencions dels grups municipals d’Ara Parets- ERC Parets i Parets x la República –JXCAT.

La moció acorda: mostrar el suport a la comunitat educativa de l’escola, reclamar al Departament d’Educació una inversió definitiva, donar suport al contenciós administratiu presentat per l’Ajuntament de Mollet i traslladar els acords a l’AMPA de l’Escola Can Vila. 

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Can Vila