Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès celebra el 10è aniversari de la Residència i Centre de Dia Pedra Serrada

Parets del Vallès celebra el 10è aniversari de la Residència i Centre de Dia Pedra Serrada

22/07/2022

L’acte de commemoració s’ha fet avui, 22 de juliol, amb parlaments de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa, Casandra Garcia, la directora de la residència, Núria Bruguera, i el director general de la Fundació Sanitària de Mollet, Jaume Duran

Parets del Vallès ha commemorat avui el 10è aniversari de Residència i Centre de Dia Pedra Serrada en un acte emotiu per celebrar l'efemèride on hi han participat els familiars i usuaris del centre, els professionals de la residència, juntament amb els representants de l’Ajuntament de Parets, de la Residència Pedra Serrada i de la Fundació Sanitària de Mollet.

L’acte de celebració s’ha iniciat amb els parlaments institucionals de l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa, Casandra Garcia, el director general de la Fundació Sanitària de Mollet, Jaume Duran, i la directora de la residència, Núria Bruguera. Un cop finalitzats els parlaments, l’esdeveniment ha estat amenitzat amb una actuació musical a càrrec del Centre d'Estudis Musicals María Grever.

L’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, ha destacat que “l’equipament és el fruit del treball públic i privat i després d’aquests deu anys el que volem és posar en valor el servei que estan rebent la nostra gent gran, a tots els usuaris de residència i del centre de dia. Volem destacar també tot equip humà fabulós de la residència que fan sentir els nostres avis i àvies com a casa i que els tracten com una família. Per nosaltres és un goig i una alegria celebrar el desè aniversari recordant a tots els que ho van fer possible i ho fan possible”.

La vicealcaldessa, Casandra Garcia, ha apuntat que “avui celebrem els deu anys de fundació d’aquesta residència i ho fem valorant tot el que ha passat durant aquest temps. És molt gratificant poder continuar oferint aquest servei des de Parets per donar cobertura a la gent del municipi i també a gent de fora de la vila. Estem molt contents de comptar amb una residència d’aquestes característiques i aprofitem per agrair i felicitar tota la tasca que fan els grans professionals que s’hi dediquen, que no deixen de ser una extensió de totes les famílies que porten aquí a la seva gent gran”.

El director general de la Fundació Sanitària de Mollet, Jaume Duran, ha ressaltat que “avui celebrem un acte extraordinari perquè són 10 anys d’una experiència brillant de la mà de l’Ajuntament de Parets i de la Fundació Sanitària de Mollet, que porta el dia a dia del centre. Deu anys de moltes històries i de moltes vides acompanyant a la gent gran, aquesta és la vocació que té la fundació sanitària i l’aposta que va fer l’Ajuntament de Parets; i de la mà hem aconseguit una realitat que és un mèrit poder celebrar”.

La directora de la residència, Núria Bruguera, ha explicat que "resumir deu anys és gairebé una missió impossible, perquè són moltes persones, moments, històries que ens han tocat i no hi ha ningú que hagi estat aquí i hagi passat desapercebut i no ens hagi tocat. A més, volem agrair tota la tasca que fan els professionals, ja que sense l'equip que hi ha al darrere la feina que s'està fent no seria possible".

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
Residència Pedra Serrada
Residència Pedra Serrada
Residència Pedra Serrada
Residència Pedra Serrada
Residència Pedra Serrada
Residència Pedra Serrada

Arxius adjunts