Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets fa un reconeixement als professionals sanitaris del CAP pel seu compromís durant la pandèmia de la Covid-19

L’Ajuntament de Parets fa un reconeixement als professionals sanitaris del CAP pel seu compromís durant la pandèmia de la Covid-19

27/07/2022

L’acte es va fer, el 25 de juliol, a la plaça de la Vila, dins la Festa Major d’enguany

L'Ajuntament de Parets va fer un reconeixement, el 25 de juliol, durant els actes de la Festa Major d'enguany, al personal sanitari del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Parets pel seu compromís durant la pandèmia de la Covid-19. L'acte es va fer a la plaça de la Vila i va comptar amb una entrega de diplomes personalitzats al personal sanitari i el lliurament d'una placa commemorativa per CAP de Parets. A més, el reconeixement va celebrar-se amb els parlaments de l'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa, Casandra Garcia, per part de l'Ajuntament, i de la directora del CAP, Rebeca Raya, per part del centre sanitari.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, apuntar que “volia posar de manifest l'agraïment de l'Ajuntament i el meu personal com a alcalde a les i als professionals del CAP Parets, per la tasca i esforç que van fer davant la difícil situació que vam viure per l'amenaça del coronavirus. En aquells moments ens vam trobar davant d'un dels reptes més grans als que s'havia enfrontat mai la sanitat en general i les treballadores i treballadors del CAP de Parets en particular. La feina que es va fer aleshores i la implicació que van demostrar són dignes d'elogi. També vull tenir un emotiu record per totes les persones, veïnes i veïns, que ens han deixat amb motiu de la Covid-19".

La vicealcaldessa, Casandra Garcia, destacar que “que no volíem deixar passar més temps, per part de l’Ajuntament, per reconèixer la gran tasca que es va portar a terme durant la pandèmia on no hi havia ni hores ni dies de la setmana. L’acte l’hem fet per reconèixer a tot el personal sanitari que es va bolcar en atendre als ciutadans de Parets i per agrair la seva implicació”.

El reconeixement es va fer per agrair la tasca del personal sanitari de l’Equip d’Atenció Primària del CAP Parets durant la pandèmia, però també es va fer extensiva a tots els professionals que a través del seu compromís i dedicació van col·laborar en les tasques d'assistència, atenció, desinfecció i salvaguarda de les mesures sanitàries. Juntament amb totes les persones que van treballar per minimitzar l'impacte que la Covid-19 com els investigadors, els farmacèutics, els cuidadors o els comerciants, entre altres, d'àmbits tan diferents com l’alimentació, la distribució, els serveis, el manteniment o el transport.

Per altra banda, a l’acte va comptar també amb un minut de silenci en record especial per a les víctimes de la Covid-19, per la memòria de totes les persones que ens van deixar i per a les seves famílies.

Les imatges del reconeixement als sanitaris del CAP de Parets es poden veure al perfil de Flickr de Parets.

Arxivat a: Ajuntament, Salut
Sanitaris 2022
Sanitaris 2022
Sanitaris 2022
Sanitaris 2022
Sanitaris 2022
Sanitaris 2022