Portada > Actualitat > Notícies > Parets celebrarà la sessió inaugural del curs escolar 2022-2023 a la Sala Basart Cooperativa

Parets celebrarà la sessió inaugural del curs escolar 2022-2023 a la Sala Basart Cooperativa

28/07/2022

L’acte tindrà lloc el 7 de setembre i està adreçat a tots els professionals de l’ensenyament del municipi

Parets del Vallès celebrarà, el 7 de setembre, la sessió inaugural del curs escolar 2022-2023 a la Sala Basart Cooperativa. L’acte està adreçat a tots els professionals de l’ensenyament del municipi i comptarà amb la presència de l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, i de la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia.

La Sessió inaugural s’iniciarà a les 15.30 h amb un cafè de benvinguda. Posteriorment, a les 16.00 h, es farà la presentació de l’acte i, a les 16.15 h, començarà la xerrada-conferència Visibilitzar l’invisible. La justícia s’aprèn en les relacions quotidianes, l’aula i el centre com a escenaris a càrrec de Mirta Lojo, Doctora en Ciències de l’Educació i psicopedagoga feminista, fins a les 18.00 h, que serà quan finalitzarà l'acte.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Inici del curs 2021-2022