Portada > Actualitat > Notícies > L'alcalde i la regidora de Benestar Animal entreguen el xec de la recaptació solidària de Festa Major a l'Associació Protectora d'Animals de Parets

L'alcalde i la regidora de Benestar Animal entreguen el xec de la recaptació solidària de Festa Major a l'Associació Protectora d'Animals de Parets

29/07/2022

Francesc Juzgado i Laura Lozano han entregat el xec de 1.025 euros a la Junta de l'Associació Protectora d'Animals de Parets

L’Ajuntament de Parets va entregar ahir, 28 de juliol, el xec de la recaptació solidària de Festa Major a l'Associació Protectora d'Animals de Parets. El xec de 1.025 euros va ser lliurat per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i la regidora de Benestar Animal, Laura Lozano, a la Junta de l’entitat paretana. 

Es tracta de la recaptació solidària duta a terme durant la Festa Major de Parets, de les guardioles solidàries de la Nit del Teatre al Carrer i del concert vermut. 

L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, apunta que “Parets ha demostrat novament que és un poble solidari que respon sempre a la crida per ajudar a causes tan destacades com la tasca que fa la Protectora d’Animals del nostre poble”.

Per la seva banda, la regidora de Benestar Animal, Laura Lozano, afirma que “aquests diners, sumats a la subvenció que reben de l'Ajuntament serviran per ajudar a cobrir les necessitats que té la Protectora amb un volum de feina que creix dia rere dia com la seva activitat. Seguirem ajudant perquè Parets és un poble animalista que valora positivament la tasca que fan”. 

L'acte d'entrega ha servit també per visitar novament les instal·lacions i avançar en futures noves millores.

Arxivat a: Ajuntament, Cooperació
Protectora Parets