Portada > Actualitat > Notícies > Horaris d’estiu dels serveis i equipaments municipals de Parets del Vallès

Horaris d’estiu dels serveis i equipaments municipals de Parets del Vallès

03/08/2022

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) obrirà durant l’agost de dilluns a divendres de 9 a 14 h

L’Ajuntament de Parets del Vallès manté i modifica alguns horaris de diversos serveis i equipaments municipals durant el mes d’agost, quan comencen els torns d’estiu. Per a qualsevol consulta us podeu dirigir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), situada a la plaça de la Vila, que obrirà de dilluns a divendres de 9 a 14 h amb cita durant tot l’agost. Per demanar cita a l’OAC s’haurà de trucar al 93 573 88 88, escriure a l’adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé contactar al portal web de l’Ajuntament.

 

Per altra banda, la biblioteca i les oficines de Can Rajoler romandran tancades tot el mes d’agost i tornaran a obrir al  setembre, així com la biblioteca i el Casal Can Butjosa. Els Casals Municipals de Gent Gran de Parets no canvien d’horari en el període estival, és a dir, de dilluns a divendres, obriran de 10 a 13 h i de 15 a 20 h, i els caps de setmana, d’11 a 13 h i de 16 a 20 h. El Casal de Joves Cal Jardiner romandrà tancat durant tot el mes d’agost i tornarà a la seva activitat i horari habitual a partir del setembre.

Uns equipaments que també veuran alterat el seu horari són les instal·lacions esportives de Parets que romandran tancades a l’agost, però a partir del 22 d'agost, el pavelló i camp de futbol seran utilitzats per alguns equips per entrenar. A més, les pistes exteriors i d’atletisme romandran obertes durant l’agost. També dins els equipaments esportius, la piscina municipal Miguel Luque tancarà fins al 15 d’agost.

El Cementiri municipal obrirà en horari especial de dilluns a diumenge, de 9 a 13 h, i a les tardes romandrà tancat, a l’agost. Finalment, la Deixalleria municipal restarà oberta els dimarts, de 16 a 19 h, i de dimecres a diumenge, de 8 a 14 h, durant aquest mes.

Arxivat a: Ajuntament, Comunicació
OAC cita prèvia banner