Portada > Actualitat > Notícies > Escoles esportives municipals a Parets del Vallès

Escoles esportives municipals a Parets del Vallès

04/08/2022

Les inscripcions es podran fer a partir del 7 de setembre presencialment o per internet

Les Escoles Esportives Municipals de Parets del Vallès es faran del 3 d’octubre a l’1 de juny, i les inscripcions s’obriran el 7 de setembre. Les escoles esportives són activitats adreçades a nens i nenes de P4 i P5 per tal d’integrar l’activitat física i l’esport com a hàbit d’organització, incidint en el foment dels valors i utilitzant mètodes recreatius per a la seva formació esportiva.

Per a fer les inscripcions presencials es pot acudir al pavelló municipal, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i a la tarda de 15 a 21 h, per omplir el full d’inscripció i fer el pagament. Pel que fa a la inscripció electrònica, el full d’inscripció es pot trobar a la web del consistori, cal emplenar-la i enviar-la al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Una vegada rebuda la sol·licitud es rebrà un correu electrònic per acabar de formalitzar la inscripció i no s’acceptarà cap inscripció que no estigui acompanyada de tota la documentació sol·licitada.

El preu de l’activitat pels residents a Parets és de 16,50 € (tot el curs) i pels no residents 20,60 € (tot el curs). El pagament es farà obligatòriament amb transferència bancària o targeta de crèdit, una vegada confirmada la inscripció. Les places a les activitats són limitades i el Servei d’Esports no crearà un grup si no s’arriba al nombre mínim de participants, en aquest cas, els infants es poden inscriure en altres centres amb places disponibles.

Consulta el cartell de les Escoles esportives municipals al portal web de l’Ajuntament de Parets del Vallès. 

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Escoles Esportives 2022-2023

Arxius adjunts