Portada > Actualitat > Notícies > Més de 200 alumnes de les escoles de Parets participen en el programa d’educació ambiental ‘Descobreix el riu’ de la Fundació RIVUS

Més de 200 alumnes de les escoles de Parets participen en el programa d’educació ambiental ‘Descobreix el riu’ de la Fundació RIVUS

11/08/2022

Els estudiants del projecte han estat d’educació infantil, de cicle inicial i de cicle mitjà i el programa s’ha fet amb l’objectiu d’acostar a les generacions més joves l’estudi de les conques del Besòs i la Tordera

Alumnes d’educació infantil, de cicle inicial i de cicle mitjà, del curs 2021-2022, de totes les escoles del municipi, han participat en el programa d’educació ambiental Descobreix el riu de la Fundació RIVUS. En total hi ha format part 236 estudiants de les escoles Pau Vila, Lluís Piquer, ACESCO, Pompeu Fabra, Nostra Senyora de Montserrat, Vila Parietes.

De tots els participants de Parets, hi ha hagut: 50 alumnes de Cicle Mitjà de l’escola Lluís Piquer; 48 alumnes de Cicle Mitjà de CEIP Pau Vila; 45 alumnes d’Educació Infantil de l’Escola ACESCO; 40 alumnes d’Educació Infantil de l’Escola Pompeu Fabra; 28 alumnes d’Educació Infantil de l’Escola Nostra Senyora de Montserrat; i 25 alumnes de Cicle Infantil de l’Escola Vila Parietes.

L’objectiu del programa és acostar a les generacions més joves l’estudi de les conques del Besòs i la Tordera, dels seus rius i els seus entorns, per donar a conèixer la seva importància, els valors de la vida que s’hi amaga, així com una visió global de l’aigua, dels seus aprofitaments, dels impactes i de les accions endegades per corregir-los. També incorpora activitats adreçades a conèixer millor el cicle de l’aigua i el funcionament de les Estacions Depuradores d’Aigües Residuals (EDAR).

El projecte Descobreix el riu va néixer el curs 1995-1996 impulsat pel Consorci Besòs Tordera i, des d’aleshores, ha rebut prop de 125.000 alumnes. Enguany, a banda dels alumnes de Parets, també hi han participat estudiants d’una vuitantena de centres educatius de 23 municipis de les conques del Besòs i de la Tordera.

Arxivat a: Educació, Medi ambient
Descobreix el riu