Portada > Actualitat > Notícies > Segueix l’actualitat de Parets a la web municipal de l’Ajuntament

Segueix l’actualitat de Parets a la web municipal de l’Ajuntament

23/08/2022

El portal ‘parets.cat’ recull les notícies més importants del consistori paretà i dels serveis municipals que s’ofereixen

El portal web de l’Ajuntament de Parets del Vallès disposa d’una secció de notícies on pots consultar l’actualitat relacionada amb el poble. L’equip de comunicació del consistori actualitza constantment l’espai amb les novetats, els esdeveniments i la informació de més interès pels ciutadans.

A banda de les notícies, la web inclou fotos, vídeos, cartells i documents que poden resultar útils pels visitants. Per altra banda, també convidem als usuaris a consultar i a seguir les xarxes socials institucionals del consistori (Facebook, Instagram i Twitter) on, igual que al portal web, s’actualitza la informació municipal més rellevant de la vila.

Arxivat a: Ajuntament, Comunicació
parets.cat