Portada > Actualitat > Notícies > Des de l'1 de setembre fins a finals d'any viatjar en transport públic serà molt més barat a iniciativa del govern espanyol

Des de l'1 de setembre fins a finals d'any viatjar en transport públic serà molt més barat a iniciativa del govern espanyol

31/08/2022

La reducció temporal de tarifes s'aplica arran del RDL 11/2022 de 25 de juny, i l'Ordre Ministerial de 15 de juliol, que subvenciona la reducció de preu al transport urbà i interurbà d'un 30% dels abonaments i títols multiviatge. Les administracions consorciades en el sí de l'ATM van decidir implantar la mesura i complementar amb un altre 20% la reducció del preu dels títols integrats més recurrents com són els abonaments mensuals (T-usual) i trimestral per a joves menors de 25 anys (T-jove), així com les seves versions per a famílies monoparentals i nombroses, i el títol per a persones en situació d'atur.

Pel que fa a la T-casual, menys habitual, tindrà un descompte del 30% en no aplicar-se el descompte complementari. 

Els títols sense variació de preu en aquest període de setembre a desembre de 2022 són la T-familiar, grup i dia. 

La data de caducitat de tots els títols és el 15 de gener de 2023 a excepció de la T-16 i la T-verda, que tenen la seva pròpia caducitat.

Pel que fa a títols integrats, vàlids a les línies de TMB (metro i bus), FGC, Rodalies de Catalunya, TRAM i els serveis de bus metropolità, interurbà i urbà, podeu consultar les tarifes dels tres principals títols integrats que regiran des del 1r de setembre fins al 31 de desembre de 2022 al següent enllaç:

https://www.atm.cat/ca/w/np_2_reducci%C3%B3-temporal-de-tarifes-del-transport-p%C3%BAblic-des-de-setembre-a-desembre-de-2022?p_l_back_url=%2Fca%2Fcomunicacio%2Fsala-de-premsa%2Fnotes-de-premsa

Arxivat a: Ajuntament, Mobilitat
tarifes