Parets del Vallès celebra els actes commemoratius de la Diada de Catalunya

Dilluns, 12 de setembre de 2022 a les 00:00
Els actes van tenir lloc el 10 i 11 de setembre, a la Plaça de la Vila i a la plaça dels Països Catalans

Parets del Vallès va commemorar la Diada Nacional de Catalunya amb un conjunt d’actes que es van iniciar el 10 de setembre i van finalitzar l’11 de setembre, a la Plaça de la Vila i a la plaça dels Països Catalans, respectivament.

Els actes de del dissabte 10 de setembre van comptar amb dos espectacles musicals que van dinamitzar la jornada a la Plaça de la Vila. El primer va ser el Concert del jove vallesà, participant del concurs musical Eufòria de TV3, Joan Liaño, que va interpretar diversos èxits del seu pas pel popular programa televisiu. Posteriorment, la banda La Salseta del Poble Sec va tocar el seu repertori fresc, dinàmic i divertit.

Per la Diada, l’11 de setembre, hi va haver diferents actes que van iniciar-se amb la lectura del manifest de la Diada, la lectura d’una poesia a càrrec de Niu d’Art Poètic i la Ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Granollers, amb la col·laboració dels Amics de la Sardana de Parets.

Posteriorment, va realitzar-se la tradicional Ofrena floral de l'Ajuntament de Parets, les formacions polítiques i les associacions locals davant del monument a l’Onze de Setembre, obra de l’escultor Carles Vives i inaugurada al municipi l’any 2004. Finalment, per cloure l’acte, es va continuar amb la Ballada de sardanes.

Les imatges de la Diada es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès i el vídeo a la web de tvParets.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:36

Imatges