Portada > Actualitat > Notícies > ‘Posa’t guap@’, la nova iniciativa del govern pel comerç local de Parets del Vallès

‘Posa’t guap@’, la nova iniciativa del govern pel comerç local de Parets del Vallès

14/09/2022

La jornada se celebrarà el 9 d’octubre, de les 11 fins a les 20 h al Sot d’en Barriques, i comptarà amb les parades amb els comerços del poble, tallers, actuacions i exhibicions

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha presentat avui en una roda de premsa a la Sala de Plens del consistori la nova iniciativa per recolzar el comerç local del municipi, sota el títol Posa’t guap@, que se celebrarà el proper 9 d’octubre, de les 11 fins a les 20 h. La mostra Posa’t guap@ vol aglutinar totes les activitats que tenen a veure amb la imatge personal: perruqueria, roba, dietètica, gimnàs, estètica i dentista, entre d’altres. Per altra banda, inclourà activitats per a tots els públics i serà una jornada pensada per a poder-hi passar tot el dia.

La presentació de la iniciativa ha anat a càrrec de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i la regidora de Comerç i Consum, O'hara Valdivia.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, destaca “Posa’t guap@ serà molt més que una mostra, serà una jornada per trobar-nos amb el comerç local, donar-li suport i teixir aliances. Al mateix temps vol servir per demostrar que no fa falta sortir de Parets per obtenir serveis que tenim al costat de casa. La jornada també servirà per presentar l’Associació de Comerciants de Parets (ASIC) que és molt necessària al municipi i a la qual li desitgem molts encerts”.

La regidora de Comerç i Consum, O'hara Valdivia, apunta “és una aposta molt il·lusionant per nosaltres i per tot el comerç amb el qual hem parlat per preparar-la, volem que sigui un punt de trobada amb moltes activitats i que doni resposta a les necessitats dels nostres comerços. Proposem una mostra que durarà tot el dia, on passaran moltes coses i on els assistents de totes les edats podran gaudir-ne durant la jornada”.

La iniciativa del 9 d’octubre comptarà amb exhibicions, xerrades, tallers, actuacions, parades amb menjar i parades del comerç del poble. Es tracta d’un acte que s’inclou dins de la campanya Enamora’t de Parets amb l’objectiu de recolzar el comerç local, a més, també s’aprofitarà el dia per presentar la nova junta de l’Associació de Comerciants de Parets (ASIC). Per altra banda, el títol de la mostra Posa’t guap@ (de posa’t guapa i posa’t guapo) també vol ser un títol inclusiu on tothom es pugui sentir cridat a participar.

Al llarg de la jornada hi haurà estands amb comerços del poble combinats amb diferents actes que s’iniciaran al matí, entre els quals, hi haurà un espectacle, tallers per a totes les edats, la inauguració de l’acte i la presentació nova junta de l’associació ASIC. A la tarda seguiran les activitats amb més tallers i actuacions.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa, Societat
‘Posa’t guap@’, la nova iniciativa del govern pel comerç local de Parets del Vallès
‘Posa’t guap@’, la nova iniciativa del govern pel comerç local de Parets del Vallès
‘Posa’t guap@’, la nova iniciativa del govern pel comerç local de Parets del Vallès
‘Posa’t guap@’, la nova iniciativa del govern pel comerç local de Parets del Vallès